El Tostadero - Estudi de gravació i productora músical

El Tostadero és un estudi de gravació construït en un antic torrador de cafè. Disposem d'uns estudis idonis per la gravació de qualsevol tipus de projecte sonor. Còmodes, lluminosos, cuidats, situats a prop del cèntric barri de Gràcia, a Barcelona.

El dia a dia de l'estudi de gravació El Tostadero transcorre amb la producció professional i apassionada de projectes sonors: directes, maquetes, demos i discos - arranjaments, PRS / BMI, mescles, màstering - sonoritzacions i post-producció d'espots, animacions, jingles, videoclips, bandes sonores, locucions, cunyes de ràdio, producció musical a la carta, publicitat ....

Disposem d'unes instal.lacions adequades constituïdes per 3 cabines i 2 controls perfectament integrats per un màxim de 4 sales de gravació simultània i un control amb un total de 54 canals de previs en taules analògiques. 120m2 de superfícies acústicament tractades, per treballar amb precisió i comoditat.

El compromís de l'estudi és el mateix amb tots els nostres clients. Amb un caràcter clarament analògic i a cavall de dos impressionants MCI dels anys 70, oferim implicació absoluta de tot l'equip per servir la millor qualitat al preu més ajustat en qualsevol tipus de producció.

Clients de tot el món i una mitjana de 16 discos publicats i distribuïts a l'any avalen la nostra solvència professional.

Estem contents d'anunciar que el nostre treball amb els artistes que confien en nosaltres està donant grans fruits. Per això, hem obert els nostres segells discogràfics independents i un sistema de distribució per als artistes que treballen amb nosaltres.