Nema Records

Nema Records és una iniciativa conjunta de l'estudi de gravació El Tostadero i tres segells discogràfics, que neix del desig de dotar a Catalunya d'una editorial discogràfica diferent.

 

A Nema Records, creiem que les bandes han de mantenir un contacte directe amb el seu públic i recollir els beneficis suficients de les vendes dels seus discos. Per aquesta raó, no lliguem als nostres artistes amb contractes discogràfics tradicionals. Sabem que som encara molt joves - tot just vam començar l'any 2009 - però també sabem que aportem qualitat i que els nostres objectius són clars.

 

Dotar als artistes de tots els mitjans possibles per recollir els beneficis de les seves produccions i actuar com a trampolí per publicar amb discogràfiques internacionals més grans.

 

Mitjançant els nostres tres segells - Daruma, Shimauma i Onarama - donem sortida a discos en format digital a més de 200 distribuïdors de contingut digital de tot el món. També distribuïm en format físic per correu/ internet i a botigues especialitzades a Espanya, Alemanya, França, Anglaterra, Noruega i Japó.

 

A Nema Records volem posar l'accent en produccions de bona qualitat i ben dirigides. Els artistes que treballen amb nosaltres busquen publicar els seus treballs amb abast internacional sense haver de cedir tots els drets de les seves produccions.

 

Confiem que aquesta és la millor manera de recolzar a les bandes perquè tirin endavant els seus projectes musicals i promoure escenes artísticament potents.


 

ma-er